Romantic FM MENIU
”ALLEGRIA”, ediția a cincea a Concursului Național de Tinere Talente
Recomandari

”ALLEGRIA”, ediția a cincea a Concursului Național de Tinere Talente

29 Iunie
Vineri, 29 iunie 2018, va avea loc ultima rundă a Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” - ediția a cincea, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ”Nicolae Bălcescu” din București.  
 
Această ediție a fost structurată în 5 runde, care s-au desfășurat în perioada februarie - iunie 2018.
 
Pentru ultima rundă a concursului s-au înscris 21 de trupe și tineri artiști, dornici să își etaleze talentul, cu repertorii extrem de variate, din domenii precum muzică, actorie, dans contemporan, arte plastice, muzică instrumentală. 
 
Câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu de specialitate, format din actori, muzicieni și artiști consacrați, coregrafi, profesori de muzică, compozitori și reprezentanți media, și se vor califica pentru Finala concursului, programată să aibă loc la sfârșitul lunii iulie.
 
La ediția a cincea a Concursului ”ALLEGRIA” au participat peste 300 de copii și tineri din București, dar și din alte zone ale țării, precum: Neamț, Bacău, Galați, Buzău, Focșani, Dâmbovița, Ploiești, Ialomița, Giurgiu, Brăila, Slobozia sau Ilfov, etc. 
 
Concursul de tinere talente ”ALLEGRIA” este unul dintre cele mai frumoase proiecte ale Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își propune să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. 
 
Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au urcat pe scenele ”ALLEGRIA”, probându-și talentul și cultivându-și veleitățile artistice. 
 
Pe lângă faptul că este o manifestare culturală, competitivă și creativă, ”ALLEGRIA” este și un prilej extraordinar de socializare artistică. Mulți dintre copiii și tinerii care performează astăzi pe scenele artistice din România, dar și din afara țării, și-au început evoluția artistică participând la acest concurs. 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate