Romantic FM MENIU
WONDER, MESAGERUL PACII
Noutati

WONDER, MESAGERUL PACII

7 Decembrie
Cantaretul american Stevie Wonder este Mesager al Pacii, numit astfel de catre  Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, pentru activitatea filantropica desfasurata in colaborare cu "Children's Diabetes Foundation and Junior Blind of America" si "Committee on Employment of People with Disabilities".

Stevie Wonder a devenit astfel,  al unsprezecelea Mesager al Pacii, alaturandu-se unor personalitati ca Elie Wiesel, Michael Douglas, Jane Goodall si Daniel Barenboim, care s-au folosit de influenta lor pentru a-i ajuta pe cei din jur.

"Cel mai nou Mesager al Pacii este cineva admirat de milioane de oameni si care a ajutat milioane de oameni. Si-a folosit calitatile vocale si relatia sa speciala cu publicul pentru a crea o lume mai buna, pentru a apara drepturile umane si pentru a imbunatati vietile celor mai putin norocosi", a declarat Ban Ki Moon, citat de Reuters.

Misiunea lui Stevie Wonder va fi imbunatatirea nivelului de trai in cazul persoanelor cu dizabilitati. foto: i00.rnhh.de
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate