Romantic FM MENIU
WATSON IN CELE MAI PROFITABILE FILME
Noutati

WATSON IN CELE MAI PROFITABILE FILME

19 Decembrie

Actrita britanica Emma Watson este actrita care a jucat in filmele cu cele mai mari incasari din acest deceniu, informeaza dailymail.co.uk, care citeaza un top alcatuit de Guinness Book Of World Records.

In varsta de 19 ani, tanara actrita se afla la inceputul unei cariere foarte profitabile. Cele sase filme din seria "Harry Potter" in care ea a interpretat rolul Hermione Granger si filmul "Povestea lui Despereaux" au obtinut, impreuna, incasari de 5,4 miliarde de dolari, depasind incasarile filmelor in care au jucat in ultimul deceniu nume mari de la Hollywood, precum Julia Roberts, Halle Berry si Cameron Diaz.

Totodata, gratie succesului de casa de care s-au bucurat filmele francizei "Harry Potter", Emma Watson a fost desemnata actrita cu cea mai mare medie a incasarilor generate de filmele in care a jucat, aceasta medie fiind de 753,7 milioane de dolari.

Ultimul film al seriei "Harry Potter", intitulat "Harry Potter si Talismanele Mortii", va avea doua parti, ce vor fi lansate in 2010, respectiv 2011.

Actrita britanica Keire Knightley a ocupat pozitia a doua in clasamentul actritelor care au jucat in filmele cu cele mai mari incasari din ultimul deceniu, datorita rolurilor din franciza "Piratii din Caraibe".

In fruntea clasamentului actorilor care au jucat in filmele cu cele mai mari incasari ale ultimului deceniu s-a situat Samuel L. Jackson, care a fost distribuit in peste 70 de filme, inclusiv in continuarile trilogiei  "Razboiul Stelelor", "Greu de ucis 3" si "Pulp Fiction". foto: theideagirlsays.files.wordpress.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate