Romantic FM MENIU
Viaţa lui Julio Iglesias, subiectul unui serial produs de Disney
Noutati

Viaţa lui Julio Iglesias, subiectul unui serial produs de Disney

25 Mai
Proiectul este gândit ca un serial cu 13 episoade și se va baza pe memoriile scrise de fostul său impresar, Alfred Fraile, potrivit El Pais.
Disney Media Distribution Latin America a anunţat recent că a intrat în posesia drepturilor de autor ale cărţii „Secretos confesables”, memoriile fostului reprezentant al artistului. 
 
După ce cariera lui de portar la Real Madrid a fost oprită de un accident rutier, Julio Iglesias s-a îndreptat spre muzică, iar Fraile a fost alături de artist timp de 15 ani. În timpul recuperării din spital, Iglesias a învăţat să cânte la chitara pe care i-a dăruit-o un pacient, o etapă din viața artistului ilustrată şi în filmul biografic "La vida sigue igual" din 1969. 
 
Proiectul vine după ce Disney Media Distribution Latin America a produs în 2015 un serial despre viaţa cântăreţului mexican Juan Gabriel, care a generat cifre importante de audienţă pentru Telemundo, care l-a difuzat. 
 
Aceeaşi companie a produs „El Rey”, un serial de 13 episoade despre cântăreţul mexican José Alfredo Jiménez, şi a cumpărat drepturile de distribuţie internaţională a serialului biografic despre Diego Maradona, aprobat recent. (Foto: www.wegow.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate