Romantic FM MENIU
Veste extraordinară pentru fanii Spice Girls: trupa se reunește, după 18 ani!
Noutati

Veste extraordinară pentru fanii Spice Girls: trupa se reunește, după 18 ani!

5 Februarie
Cele cinci membre ale grupului Spice Girls s-au reunit recent pentru prima dată din 2012 şi au anunţat că vor să lucreze împreună, potrivit AFP.
 
"Am petrecut o după-amiază minunată şi ne-am amintit de momentele extraordinare petrecute împreună", au declarat ele într-un comunicat transmis de agentul lor. "Am fost mereu nepregătite de interesul pe care l-a suscitat The Spice Girls în lumea întreagă", afirmă grupul de interprete care a vândut 85 de milioane de albume în toată lumea, record de categorie. 
 
Potrivit cântăreţelor, "a venit momentul să studiem noi oportunităţi de a face lucrurile împreună". 
 
"Suntem toate de acord că încă există posibilităţi nemaipomenite care coincid cu ceea ce era la origine Spice Girls, insistând pe mesajul de emancipare feninină pentru generaţiile viitoare", au adăugat ele. 
 
Potrivit cotidianului britanic The Sun, solistele au proiecte pentru televiziune în China, contracte publicitare precum şi compilaţii ale marilor lor succese. 
 
(Sursa: a1.ro, foto: www.news.sky.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate