Romantic FM MENIU
VATICANUL CU PREFERINTE MUZICALE
Noutati

VATICANUL CU PREFERINTE MUZICALE

9 Decembrie

Binecunoscuta cantareata Shirley Bassey, rapperul Tupac Shakur si rockerii de la Muse au fost numiti artistii preferati de la Vatican, anunta Mediafax.

Institutia Romano-Catolica, condusa de Papa Benedict al XVI-lea, a fost rugata sa aleaga 12 melodii pentru o lista care sa ajute la lansarea noului serviciu muzical de pe MySpace.

Playlistul format cuprinde compozitii de Mozart si insusi Papa, precum si melodii semnate de Shakur si Muse, "Changes", respectiv  "Uprising".

Cantecul "After The Rain", al lui Shirley Bassey, a fost adaugat alaturi de "He Doesn't Know Why" al celor de la Fleet Foxes, potrivit Allhiphop.com .

O declaratie de la Vatican spune ca: "Genurile difera foarte mult, dar toti acesti artisti vor sa ajunga in inimile celor deschisi la minte". foto: c1.ac-images.myspacecdn.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate