Romantic FM MENIU
Vanotek feat. Eneli - Tell Me Who (Video)
Noutati

Vanotek feat. Eneli - Tell Me Who (Video)

6 Iulie
Vanotek și Eneli au lansat un videoclip filmat ]în studio pentru piesa ”Tell Me Who”. Melodia beneficiază și de un videoclip regizat de Michael Mircea
 
Single-ul "Tell Me Who" a fost compus de Vanotek împreună cu Popescu Ileana-Maria (Eneli). Versurile îi aparțin lui Eneli.
  
După lansarea "My Heart is Gone", în colaborare cu Yanka, piesa a fost nominalizată în 2016 la MTV Best Romanian Act. Single-ul a staționat săptămâni întregi în topurile din România. Au urmat "I’m Coming Home", realizat în colaborare cu The Code & Georgian. 
 
Cu "My Heart is Gone", Vanotek a ajuns pe locul al doilea în finala Selecției Naționale a concursului Eurovision, iar în 2016 a lansat piesa "Viajero" împreună cu Hevito.
 
Single-urile "My Heart is Gone" și "I’m Coming Home" au fost licențiate în Grecia, Cipru și Turcia. Piesa “My Heart is Gone”, semnată de Vanotek și Yanka, a fost nominalizată în 2016 la MTV Best Romanian Act. (foto: www.igj.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate