Romantic FM MENIU
Va deveni Kylie o nouă prințesă britanică?
Noutati

Va deveni Kylie o nouă prințesă britanică?

21 Aprilie
Renumita cântăreață australiană și prințul Andrew al Marii Britanii ar forma deja un cuplu, relatează ziarul spaniol ABC.
 
Potrivit revistei australiene New Idea, artista și fratele prințului Charles ar fi devenit de nedespărțit, după ce Kylie a încheiat relația sa cu actorul Joshua Sasse, în vârstă de 29 de ani. 
 
Fostul soț al lui Sarah Fergusson ar fi fost acela care i-a oferit sprijin cântăreței după ce aceasta a rupt logodna la sfârșitul lunii februarie. "În acest moment sunt de nedespărțit. Sunt suta la sută inseparabili", a declarat o sursă publicației australiene.
 
Revista asigură că prințul Andrew, în vârstă de 57 de ani, a luat legătura cu vedeta australiană, 48 de ani, pentru a-i exprima sprijinul după încheierea relației acesteia cu actorul britanic.
 
Cei care o cunosc de mult timp pe Kylie Minogue asigură că artista se află de mult timp în relații cu familia regală britanică. Se speculează inclusiv asupra posibilității ca vedeta pop să participe la nunta lui Pipa Middleton ca invitată a fiului reginei Elisabeta a II-a.
 
La începutul anului, Kylie Minogue a primit Premiul Societății Britanico-Australiene pe anul 2016. Ea a fost premiată de prințul Philip, ducele de Edinburgh, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.
 
Prințul Andrew, duce de York, este fiul mijlociu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al prințului consort Philip și se află pe locul șase la succesiunea la tron. (foto: www.wmj.ru)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate