Romantic FM MENIU
Un album postum al artistului Johnny Hallyday a devenit disc de platină
Noutati

Un album postum al artistului Johnny Hallyday a devenit disc de platină

22 Octombrie


Discul "Mon pays c'est l'amour", lansat pe piaţă în 800.000 de exemplare, a înregistrat deja vânzări record, relatează AFP.
 
"Este deja album de platină", a declarat patronul casei de discuri Warner, Thierry Chassagne, la postul de radio RTL. Această clasificare corespunde unei vânzări de 100.000 de exemplare, cifră care a fost atinsă deja la precomenzi.
 
"Mon pays c'est l'amour" este cel de-al 51-lea album de studio al cântăreţului Johnny Hallyday şi a fost lansat pe 19 octombrie 2018, la ora 00:01, atât în magazine cât şi pe platformele de streaming, după o acţiune de marketing bine pusă la punct.
 
Discul a fost înregistrat în timpul ultimelor luni din viaţa artistului francez şi a făcut obiectul unei dispute în instanţă între văduva cântăreţului, Laeticia Hallyday, şi cei doi copii mai mari ai rockerului, născuţi din relaţii precedente, David Hallyday şi Laura Smet, care vizează moştenirea lăsată de Johnny Hallyday.
 
La mijlocul zilei de vineri, fuseseră deja vândute 50.000 de discuri în magazinele Fnac, potrivit unui comunicat remis AFP. După cele 25.000 de exemplare precomandate în data de 15 septembrie, alte 25.000 de albume au fost vândute în câteva ore de la deschiderea magazinelor.
 
Încasările constituie pentru Fnac un record, inclusiv vânzările online şi cele în format CD şi vinil, pentru ziua inaugurală. (Sursa: lefigaro.fr, Agerpres.ro; foto: LaPresse.ca)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate