Romantic FM MENIU
Trupa The Cranberries își anunță revenirea pe scenă
Noutati

Trupa The Cranberries își anunță revenirea pe scenă

17 Martie
Renumitul grup irlandez lansează un nou material disocgrafic, "Something Else", la 28 aprilie 2017, scrie agenția EFE, citată de Agerpres.
 
Noul disc va conține un aranjament orchestral al celor mai mari succese ale trupei și un conținut nou, va fi înregistrat alături de Orchestra de Camera irlandeză, a informat promotorul Innercia Entertainment Spain.
 
Carismatica solistă vocală a grupului, Dolores O'Riordan, se întoarce astfel pe scena muzicală alături de colegii săi, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan și bateristul Fegal Lawler.
 
Membrii trupei irlandeze vor susține și un turneu european de promovare ce va începe în luna mai. Ei vor susține concerte pe 4 și 5 iunie în Spania la Barcelona și, respectiv, Madrid, unde vor fi însoțiți de un cvartet de corzi. (foto: play.spotify.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate