Romantic FM MENIU
Trupa Fleetwood Mac lansează un nou album, după 14 de ani de pauză
Noutati

Trupa Fleetwood Mac lansează un nou album, după 14 de ani de pauză

12 Aprilie
Celebrul grup de blues-rock Fleetwood Mac va lansa un nou album la începutul lunii iunie, scrie site-ul ziarero.antena3.ro.
 
Unul dintre membrii grupului, Lindsey Buckingham, a anunțat că noul material discografic, intitulat "Lindsey Buckingham/Christine McVie", va conține zece piese și va fi disponibil începând din 9 iunie 2017, potrivit AFP.
 
Lansarea albumului va fi urmată de un turneu susținut în Statele Unite ale Americii. Un prim single de pe noul album, ''In my world'', va apărea pe piață vineri, 14 aprilie, mai arată sursa citată.
 
Duo-ul Buckingham / McVie a declarat că a început să lucreze la noile piese în timpul primelor repetiții ce au avut loc pentru turneul mondial al grupului, din 2014-2015.  La realizarea noului material au participat și toboșarul Mick Fleetwood și basistul John McVie. Stevie Nicks nu a contribuit la acest nou album.
 
Cel mai recent produs discografic al grupului este din anul 2003, "Say you will". Atunci, cea care a lipsit de la realizarea albumului a fost Christine McVie. (foto: www.billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate