Romantic FM MENIU
Trimitem inima Romantic FM la tine. Arată-mi ce iubești!
Noutati

Trimitem inima Romantic FM la tine. Arată-mi ce iubești!

24 Mai
Vă trimitem inima Romantic FM!

Cei care isi doresc inima pentru a intra in concursul „Arata-mi ce iubești” pot intra in posesia ei, daca ne scriu adresa lor intr-un mesaj privat pe Facebook sau prin e-mail la adresa office@romanticfm.ro.
 
Fotografieză prin inima Romantic FM (un șablon în formă de inimă pe care-l poți folosi și ca ramă foto), ceea ce consideri că îți aduce bucurie și împărtăşește această emoție cu cei dragi!
 
Toate fotografiile realizate vor intra în tragerea la sorți a concursului pentru marele premiu: o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe celebra O2 Arena!
 
Singura condiție este ca fotografiile să fie postate pe Facebook folosind #aratamiceiubesti, iar postările să fie făcute publice.
 
Tot prin tragere la sorți, poți să obții și alte premii deosebite: săptămânal, aparate foto Polaroid!  Campania Romantic FM, “Arată-mi ce iubești”, se desfășoară în perioada 22 mai – 11 iunie 2017.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate