Romantic FM MENIU
TNB vă așteaptă din nou la spectacole deosebite
Noutati

TNB vă așteaptă din nou la spectacole deosebite

6 Iunie
Spectacolul "Umbre", ce a avut premiera pe 6 iunie, la sala Atelier a TNB, se joacă și în această seară, de la orele 19.30. http://www.tnb.ro/ro/umbre

Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, cu piese montate pe importante scene din Barcelona, care afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană și de ceea ce motivează oamenii să acționeze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunțit temerile, obsesiile, dorințele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spațiu pentru imaginație și poetic”.
 
Îi veți revedea pe Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc (din nou împreună pe scena TNB, după o pauză de 5 ani), pe Ana Ciontea și Gheorghe Visu (ambii premiați la Premiul Uniter din acest an pentru roluri secundare dintr-un alt spectacol de Vlad Cristache, Suflete moarte de la Teatrul de Comedie), pe Mircea Rusu, Gavril Pătru și pe tinerii Alexandra Sălceanu și Emilian Mârnea.
 
Mâine, Teatrul National I.L.Caragiale din Capitală vă invită la "Dineu cu proști" (Sala Mare, 20.00), "Idolul și Ion Anapoda" (Sala Studio, de la 19.30),  și "Butoiul cu pulbere" (Sala Pictură, de la 20.00). (foto: tnb.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate