Romantic FM MENIU
Noutati

"THE HURT LOCKER" CEL MAI BUN

17 Ianuarie

Lungmetrajul "The Hurt Locker", in regia lui Kathryn Bigelow, a fost desemnat cel mai bun film al anului la gala de decernare a "Critics' Choice Awards" de la Los Angeles. Filmul vorbeste despre atacurile americane in Irak. Autoarea, Kathryn Bigelow, a fost desemnata drept cel mai bun regizor.

"Avatar-ul" lui James Cameron a primit sase premii Critics' Choice, la categoriile cel mai bun film de actiune, cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cel mai bun sunet, cele mai bune efecte speciale si cea mai buna scenografie.

Jeff Bridges a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din "Crazy Heart", in timp ce premiul pentru cea mai buna actrita a fost impartit de Meryl Streep, pentru "Julie & Julia", si Sandra Bullock, pentru "The Blind Side".

Cel mai bun actor in rol secundar este Christoph Waltz, pentru rolul din "Ticalosi fara glorie/ Inglourious Basterds", iar cea mai buna actrita in rol secundar i-a revenit lui Mo'Nique, pentru rolul din "Precious".

Pelicula "Inglourious Basterds", scrisa si regizata de Quentin Tarantino, a castigat doua premii, pentru cel mai bun scenariu original si cel mai bun colectiv de actori.

 "Imbratisari frante/ Los abrazos rotos", in regia lui Pedro Almodovar, a fost desemnat cel mai bun film intr-o limba straina.

Premiul pentru "cel mai bun documentar" a revenit filmului "The Cove", iar "Marea mahmureala/ The Hangover" a primit premiul pentru cea mai buna comedie. "Up" este cel mai bun film de animatie.

Gala "Critics' Choice Awards" este de multa vreme renumita pentru prezicerea castigatorilor de Oscar-uri. In ultimii 14 ani, mai mult de jumatate dintre castigatorii acestei gale au castigat premii Oscar si acelasi lucru este valabil pentru 70% dintre regizori.

The Broadcast Film Critics Association, care acorda premiile Critics' Choice, este alcatuita din reprezentantii a peste 200 de posturi de televiziune, radio si site-uri din Statele Unite ale Americii si Canada. foto: traileraddict.com


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate