Romantic FM MENIU
The Humans reprezintă România la Eurovision 2018
Noutati

The Humans reprezintă România la Eurovision 2018

26 Februarie

Piesa "Goodbye" a câştigat finala Selecţiei Naţionale ce a avut loc duminică noapte, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

 
Pe scena Sălii Polivalente din Capitală, au rămas în finală 15 piese, după cele cinci spectacole ale semifinalelor Selecţiei Naţionale - o premieră în istoria Eurovision România.
 
Spectacolul marii finale a fost realizat de Televiziunea Română în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB.
 
Au participat Rafael & Friends ("We Are One"), Tiri ("Deşert De Sentimente"), Claudia Andas ("The One"), Echoes ("Mirror"), Dora Gaitanovici ("Fără Tine"), Eduard Santha ("Me som romales"), Vyros ("La La La"), Feli ("Bună de iubit"), Teodora Dinu (cu "Fly"), MIHAI ("Heaven"), Xandra ("Try"), Jukebox feat Bella Santiago ("Auzi Cum Bate"), Alexia & Matei ("Walking On Water"), Erminio Sinni & Tiziana Camelin (cu "All The Love Away") şi The Humans ("Goodbye").
 
Publicul a votat timp de o oră şi a ales astfel reprezentantul României pentru Eurovision 2018. De pe un număr de telefon s-a putut vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.
 
Eurovision Song Contest este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano (Elveţia). Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.
 
Ediţia de anul acesta a Eurovision va avea loc la Lisabona, cu semifinalele programate pe 8 şi 10 mai, iar finala, la data de 12 mai 2018. (Foto: youtube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate