Romantic FM MENIU
The Eagles - "Best Of My Love" (Video)
Noutati

The Eagles - "Best Of My Love" (Video)

2 Martie
Pe 1 martie 1975, trupa americană The Eagles urca în fruntea clasamentului de single-uri Billboard cu "Best Of My Love", primul succes de locul #1 din cinci pe care l-a înscris în palmares renumitul grup. 

 
Piesa a fost inclusă pe albumul "On The Border" din 1974 și a fost lansată ca al treilea single al acestuia. Potrivit solistului trupei, Don Henley, versurile cântecului au fost scrise în timp ce se afla într-un separeu al unui restaurant din West Hollywood (California).

 
"James Dean" a fost cel de-al doilea single al aceluiași album.

În anii '70, The Eagles a fost una dintre cele mai de succes trupe. La sfârșitul secolului 20, două dintre albume, "Greatest Hits (1971 - 1975)" și "Hotel California", s-au clasat printre cel mai bine vândute 20 de albume  în Statele Unite, potrivit Recording Industry Association. De altfel, "Greatest Hits" este cel mai bine vândut material discografic al trupei, cu peste 29 de milioane de exemplare.

 
În vara anului 1980, membrii grupului s-au despărțit, trupa nemai activând până la jumătatea anilor '90 pentru albumul "Hell Freezes Over", un amestec de piese din concerte și cântece înregistrate în studio. De atunci, au concertat tot timpul. În 1998, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. (Foto: billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate