Romantic FM MENIU
Texas - Let´s Work It Out (Video)
Noutati

Texas - Let´s Work It Out (Video)

9 Februarie
Trupa scoțiană Texas a lansat videoclipul celui mai recent single ”Let's Work It Out”, prima piesă extrasă de pe albumul “Jump On Board”, scrie contactmusic.com.


Noul disc, ce include zece piese noi, este programat să fie lansat pe 21 aprilie 2017 și reprezintă al nouălea material de studio al trupei.
 
Texas a revenit în urmă cu patru ani pe scena muzicală cu un album compus integral din piese noi, ”The Conversation”, după o pauză discografică de 8 ani. 
 
In 2015, trupa a lansat un album aniversar, "Texas 25", pentru a marca 25 de ani de carieră muzicală. Grupul reușește să se mențină în clasamentele muzicale și a înregistrat peste 20 de milioane de albume vândute în întreaga lume. (foto: Stereoboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate