Romantic FM MENIU
 TELEDON PENTRU HAITI
Noutati

TELEDON PENTRU HAITI

19 Ianuarie

Bono, Sting, Alicia Keys, Christina Aguilera si Justin Timberlake au fost convinsi de catre actorul american George Clooney sa participe la teledonul din 22 ianuarie 2010, in favoarea victimelor seismului din Haiti, anunta Mediafax.

Evenimentul va fi transmis de mai multe posturi de televiziune din SUA si va fi prezentat de George Clooney si  Wyclef Jean, fostul membru al formatiei Fugees, nascut in Haiti.

Teledonul va strange fonduri pentru diverse asociatii de caritate internationale, precum Crucea Rosie, Oxfam, UNICEF, Partners In Health si Yele Haiti Foundation, care vor incerca sa ajute populatia haitiana afectata de cutremurul de saptamana trecuta.

Mai multe vedete, actori si cantareti, incearca sa dea o mana de ajutor oamenilor de acolo. La putin timp dupa seism, cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt a facut o donatie de un milion de dolari organizatiei Medici fara frontiere, pentru a sustine activitatile de ajutorare din Haiti.

Actorul Ben Stiller a infiintat recent o organizatie caritabila pentru sprijinirea scolilor din aceasta tara. Actorii Demi Moore, Ashton Kutcher si Nicole Richie au facut un apel pentru donatii catre UNICEF.

Ciclistul american Lance Amstrong a promis ca va acorda 250.000 de dolari americani pentru a-i sprijini pe cei afectati.

Alte apeluri pentru donatii au fost facute de regele muzicii hip-hop Sean Combs (P. Diddy), cantaretul de muzica rap LL Cool J, actrita Jessica Alba, grupul Artists for Peace and Justice (Artisti pentru pace si justitie, APJ), printre care se numara regizorul Oliver Stone, precum si actorii Charlize Theron, James Franco si Josh Brolin. foto: images.eonline.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate