Romantic FM MENIU
Taylor Swift - …Ready For It? (Video)
Noutati

Taylor Swift - …Ready For It? (Video)

31 Octombrie

Taylor Swift aduce fanilor săi din întreaga lume un nou videoclip modern și futurist. Noul vizual a fost filmat în Londra, iar publicațiile tabloide au scis despre faptul că alegerea locației ar avea legătură și cu noul iubit al artistei, actorul englez Joe Alwyn, scriu site-urile edition.cnn.com și www.rollingstone.com.

 
Ea se află față în față cu clona sa, un autentic cyborg venit parcă direct din filmele SF. Acest lucru nu face decât să confirme teoria admiratorilor artistei legată de videoclipul precedent, "Look What You Made Me Do", potrivit căreia în imaginile acestuia nu o vedem pe Taylor Swift, ci pe clona sa.

 
Piesa "...Ready For It?" poate fi descărcată gratuit de cei care precomandă albumul din care face parte piesa, "Reputation". Materialul discografic, ce va fi lansat pe 10 noiembrie 2017, include 15 piese. (foto: www.newyorker.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate