Romantic FM MENIU
Take That - New Day (Video)
Noutati

Take That - New Day (Video)

6 Iunie
Take That a lansat videoclipul noului single ”New Day”. Piesa este extrasă de pe cel de-al optulea material de studio al grupului britanic, ”Wonderland”. 
 
”New Day” a fost compusă de cei trei membrii ai trupei, Gary Barlow, Howard Donald și Mark Owen, împreună cu Simon Strömstedt, iar videoclipul a fost regizat de Gregg Masuak.
 
Discul "Wonderland" a fost lansat pe 24 martie și s-a plasat pe poziția a doua în topul UK Albums. Pentru acest album, Take That a lucrat cu producători renuliți, precum Tony Hoffer (Depeche Mode, Beck), Stuart Price (Madonna, The Killers) și Mike Crossey.
 
Albumul anterior al îndrăgitei trupe,”III”, a fost lansat în iarna anului 2014 debutân cu mare succes pe prima poziție în topul britanic de albume, UK Albums Chart. (foto: www.digitalspy.com; sursa: www.nme.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate