Romantic FM MENIU
Sylvester Stallone: încă o rundă!
Noutati

Sylvester Stallone: încă o rundă!

12 Octombrie
Renumitul actor Sylvester Stallone a anunțat recent pe o rețea de socializare că va regiza și produce continuarea filmului despre box "Creed", în care va avea unul din rolurile principale alături de Michael B. Jordan.
 
"Abia aștept să regizez și să produc Creed 2 anul viitor, în care joacă incredibil de talentatul Michael B Jordan", a scris Stallone pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu el și Jordan. 
 
"Creed", lansat în toamna anului 2015, îl are în centru pe Adonis Creed (Jordan), fiul lui Apollo Creed din seria "Rocky", care intră în lumea boxului antrenându-se cu Stallone, ce-și reia rolul Rocky Balboa.
 
Filmul, regizat de Ryan Coogler, bazat pe un scenariu scris cu Aaron Covington, a avut încasări de peste 170 de milioane de dolari, iar Stallone a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar la premiile Oscar. El a câștigat însă Globul de Aur la aceeași categorie pentru revenirea în rolul Rocky.
 
Sylvester Stallone este cel care a scris scenariile pentru toate cele șase filme "Rocky" și a regizat "Rocky II", "Rocky III" și "Rocky IV". (Sursa: Agerpres, foto: www.rollingstone.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate