Romantic FM MENIU
"StudentFest" - cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din țară
Noutati

"StudentFest" - cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din țară

12 Aprilie
Evenimentul "StudentFest" se va desfăşura în perioada 11-20 mai, la Timişoara, transmite Mediafax. Festivalul oferă tinerilor artişti oportunitatea de a da frâu liber imaginaţiei şi spiritului artistic, într-un mediu cu mulţi tineri dornici de a crea, de a experimenta şi de a se dezvolta.
 
Înscrierile se pot face la adresa www.studentfest.ro până la data de 26 aprilie 2017.
 
Cele 15 secţiuni puse la dispoziţia artiştilor şi participanţilor în acest an sunt: Arhitectură, Arte stradale, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film şi arte video, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură şi Teatru.
 
Festivalul doreşte să le ofere tinerilor talentaţi posibilitatea de a se face remarcaţi prin atelierele de creaţie organizate pentru ei.
Este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesaţi de susţinerea şi promovarea artei atât la nivel local, naţional cât şi internaţional. 

Tinerii care doresc să facă parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitaţi să se înscrie ca voluntari până la data de 26 aprilie 2017, completând formularul de pe site-ul proiectului. (foto: www.timisoaraexpress.ro)
ÎNAPOISUS