Romantic FM MENIU
Sting & Shaggy - Don´t Make Me Wait (Video)
Noutati

Sting & Shaggy - Don´t Make Me Wait (Video)

8 Februarie
Sting și Shaggy lucrează împreună la un nou material discografic, intitulat "44/876", ce va fi lansat pe 20 aprilie 2018. 

Primul single extras de pe acest nou album este piesa "Don't Make Me Wait", ce beneficiază de un videoclip plin de ritm și culoare, filmat în Kingston, Jamaica.

 
”Cred că are legătură cu mesajul momentului. Trebuie să fim mai receptivi la nevoile femeilor, pentru că știu ceea ce vor ele: vor să fie întrebate ce-și doresc. Eu am învățat asta și trebuie să respectăm lucrul acesta... E conversație importantă care trebuie să aibă loc, iar noi trebuie să învățăm din asta”, a declarat Sting într-un interviu pentru publicația Billboard.
 
Noua colaborare dintre cei doi artiștii arată "dragostea reciprocă" față de acest loc deosebit, Jamaica, și, "muzica ei, spiritul oamenilor și vibrația culturii sale." (foto: www.billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate