Romantic FM MENIU
Știi cum să cumperi îmbrăcăminte pentru copii?
Noutati

Știi cum să cumperi îmbrăcăminte pentru copii?

13 Aprilie
Să cumperi imbracaminte pentru copii e o plăcere. Dar doar atunci când nu cumperi îmbrăcăminte pentru copii și tu ești mămica sau tăticul. Asta pentru că faci, de-a lungul timpului, o mulțime de greșeli. Fie achiziționezi îmbrăcăminte pentru copii prea mare, fie prea mică, fie deloc practică, fie iei prea multe hăinuțe, fie prea puține. La finalul unei sesiuni de shopping alături de cel mic sau de cea mică, te simți epuizat.

Toți am trecut prin asta. Deja, la al doilea copil, lucrurile încep să capete sens, iar greșelile nu se repetă, mai ales când vine vorba despre cumpărarea de îmbrăcăminte pentru copii. Pentru aceia care au primul copil așadar, totul este nou, avem câteva sfaturi care ar putea să îi ajute:

●     E bine să vă faceți planul legat de cumpărarea de îmbrăcăminte pentru copii pentru fiecare anotimp

E un truc pe care majoritatea mămicilor îl fac. De câte ori nu ați observat o mămică cumpărând o geacă mai groasă în plină iarnă? Nu o judecați, ba chiar din contră, încercați să învățați și să aplicați tactica ei. Asta pentru că ea profită de prețuri mai mici (știti foarte bine că hainele de sezon sunt cu mult mai scumpe), dar are grijă și ca cel mic să aibă îmbrăcăminte pentru copii atunci când vine sezonul cald sau rece. Nu este niciodată luată pe nepregătite.

●     E foarte important să vă stabiliți un buget pentru îmbrăcăminte pentru copii. Și să îl respectați
E tentant să cumperi multă îmbrăcăminte pentru copii. O facem pentru noi de cele mai multe ori și câte dintre haine ajung să vadă lumina zilei mai mult de o dată? Așa și cu cei mici. Pentru a nu face risipă de bani, părinții ar trebui să își stabilească un buget de la care să nu se abată. Estimarea se face rapid: încălțămintea și obiectele de îmbrăcăminte pentru copii precum gecile sunt mai scumpe. Ca la oamenii mari, de altfel.

●     Faceți o cercetare online a magazinelor de îmbrăcăminte pentru copii
Vă va ajuta foarte mult acest lucru. Vă puteți face o idee legată de prețuri, de modele, dar puteți citi și părerile altor părinți care au cumpărat din respectivul magazin, ce le-a plăcut și de ce, ce nu le-a plăcut și de ce. Cu cât mai multă varietate atunci când vine vorba despre îmbrăcaminte pentru copii, cu atât mai bine. Încercați să nu cumpărați din același loc îmbrăcăminte pentru copii. Veți avea surprize atunci când veți descoperi câte magazine dedicate pentru cei mici există în România.

●     Alegeți îmbrăcăminte pentru copii pentru diferite stadii de creștere a celui mic
E foarte, foarte important să vă asigurați că ce îmbrăcăminte pentru copii cumpărați, va fi și potrivită pentru micuț. Ei cresc repede, așadar întotdeauna să aveți pregătită o mărime mai mare pentru el. Dar nu o dați în extrema cealaltă, să cumpărați îmbrăcăminte pentru copii de 3 ani, atunci când cel mic are numai 1. Copiii au ritmuri diferite de creștere.

●     Verificați întotdeauna etichetele și mare atenție la sistemele de închidere și la accesorii
Când vine vorba despre imbracaminte pentru copii, materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate, să fie 100% din bumbac, pentru a asigura astfel sănătatea pielii celui mic. De asemenea, e important ca hăinuțele să aibă capse în loc de nasturi, arici în loc de șireturi, pentru ca el să nu fie în disconfort atunci când le poartă.

Noriel
vă oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru copii. De la body-uri pentru bebeluși și până la rochițe, pantaloni și tricouri, puteți descoperi o lume interesantă, la prețuri accesibile. Descoperiți oferta!
 
ÎNAPOISUS