Romantic FM MENIU
Ștefan Bănică este "Picat din Lună"!
Noutati

Ștefan Bănică este "Picat din Lună"!

16 Octombrie
Rock’n’roll, balade pop-rock, acorduri de vals și bossa nova sau cântece pline de umor, toate se vor regăsi pe acest nou disc al cântărețului.
 
"Fiecare album este o etapă din viața mea. „Picat din Lună” e un album care are o stare speciala. Conține 13 cântece, dintre care două sunt colaborări. Am înregistrat o piesa cu Delia, "Inima mea ești tu", un cântec foarte bun, simplu, fără efecte speciale, dar plin de sensibilitate. Iar ca bonus track, se va regăsi pe disc colaborarea alăuri de Cabron: hitul "La masa mea", a declarat Ștefan Bănică despre albumul pe care sunt incluse 9 cântece noi, dar și refrene deja lansate, precum: "Mama", "Gura, taci!" și "Când nu vezi".
 
Cel mai nou extras pe single din noul material este "Ea mi-a pus cătușele", ce "descrie povestea unui tip care s-a îndrăgostit și femeia i-a pus capac, l-a ‘liniștit’ definitiv. E un text haios, dar, în același timp, e foarte cantabil. Are un ritm care îți dă o stare bună, pozitivă. Sper să vă placă!", a declarat artistul.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate