Romantic FM MENIU
”STARUL ROCK” AL ANULUI
Noutati

”STARUL ROCK” AL ANULUI

25 Noiembrie
Stilul de viata al premierului italian, Silvio Berlusconi, a determinat editia italiana a revistei Rolling Stone sa il desemneze "Starul rock al anului", el fiind urmat de Barack Obama si de Papa Benedict al XVI-lea, transmite agentia ANSA, in pagina electronica.
    
"Pofta sa de viata si stilul de viata inimitabil i-au adus o popularitate incredibila la nivel international, in special in acest an", potrivit unui citat publicat pe coperta editiei din decembrie a revistei, care apare marti.
    
Termenul „rock&roll” nu este suficient pentru a-i face dreptate premierului care capteaza atentia presei, spune editorul Carlo Antonelli. Impatimiti ai petrecerilor precum Rod Stewart, Brian Jones sau Keith Richard, chiar in anii cei mai salbatici, erau ''novici'' in comparatie cu premierul italian, scrie ziaristul, citat de Mediafax.
    
In varsta de 73 de ani, premierul italian si-a surclasat toti rivalii prin abilitatea de a "trai in lumina reflectoarelor", cu actiuni "demne de cel mai bun star rock''. Fotografia de pe coperta a unui Berlusconi stilizat a fost realizata de americanul Shepard Fairey, care a creat posterele Hope pentru campania prezidentiala a lui Barack Obama.
    
De altfel, presedintele american ocupa locul al doilea in clasamentul Rolling Stone al persoanelor care au reprezentat cel mai bine valorile rock&rollu-lui.

Papa Benedict al XVI-lea este pe locul al treilea pentru ca in aceasta luna va scoate pe piata un CD de cantece religioase realizat de aceeasi casa de discuri cu care colaboreaza trupa Nirvana. foto: ansa.it
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate