Romantic FM MENIU
Spectacolele anului 2017
Noutati

Spectacolele anului 2017

3 Ianuarie
Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Richard Clayderma, Omara Portuondo sunt doar câteva dintre numele care vor concerta anul acesta în România. 
 
Tarja Turunen, fosta solistă a grupului Nightwish, va concerta la Timişoara şi Bucureşti, pe 2, respectiv 3 februarie, iar biletele pentru cele două evenimente au fost puse în vânzare, la preţuri cuprinse între 100 şi 390 de lei, scriu Mediafax şi News.ro.
 
Pe 8 martie, pianistul Richard Clayderman va fi acompaniat pe scena Sălii Palatului de Orchestra Simfonică Bucureşti, într-un concert dedicate Zilei Femeii. Biletele au preţuri ce variază de la 99 la 350 de lei. Artistul va concerta în alte patru oraşe între 6 şi 10 martie: Timişoara (Sala Sporturilor "Olimpia", 6 martie), Târgu-Mureş (Sala Sporturilor, 7 martie), Constanţa (Sala Sporturilor, 9 martie) şi Galaţi (Sala Sporturilor "Dunărea", 10 martie). 
 
Cantautorul italian Amedeo Minghi şi interpretul român Gabriel Cotabiţă vor susţine anul viitor un concert comun pe scena Sălii Palatului, pe 4 aprilie. Preţul biletelor variază de la 80 la 240 de lei.
 
Orchestra Pink Martini revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 20 aprilie. Biletele au următoarele preţuri: 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei şi 280 lei.
 
Interpretul american de jazz Gregory Porter va concerta în premieră la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 aprilie, prilej cu care îşi va promova cel mai recent album al său, ”Take me to the Alley”, apărut în 2016. Biletele au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 108 şi 198 de lei.
 
Cântăreaţa italiană Gianna Nannini va reveni la Bucureşti după opt ani de la primul său spectacol în România, pe 27 aprilie, la Sala Palatului, în cadrul turneului ”History tour live”, în care va interpreta cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Biletele se vând la următoarele preţuri: 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei şi 275 lei.
 
Grupul britanic Deep Purple va concerta, pe 13 mai, în parcarea complexului Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului “The Long Goodbye”, prin care va promova cel mai nou album, ”inFinite”. Biletele au preţuri de 130 de lei (gazon B), 190 de lei (gazon A), 270 de lei (golden Ring) şi 350 de lei (tribună).
 
Chitaristul american Al Di Meola va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai, iar biletele costă de la 59 de lei la 629 de lei.
 
Tenorul italian Andrea Bocelli va reveni în România în vara anului 2017, cu două concerte ce vor avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 22 iunie, şi pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, pe 25 iunie. Biletele la concertul din Capitală au preţuri pornind de la 250 la 950 de lei. Pentru concertul care va avea loc pe stadionul Cluj Arena, ele costă de la 145 la 675 de lei.
 
Trupa Depeche Mode va concerta pe 23 iulie la Cluj-Napoca, în cadrul turneului European ”Global Spirit Tour”. Biletele au preţuri curpinse între 117 şi 436,5 de lei (+ comisionul de ticketing). 
 
Cea de-a 23-a ediţie a Festivalului ”George Enescu” va avea loc în perioada 2 - 24 septembrie 2017. Printre invitaţi se numără tenorul Jonas Kaufmann şi pianistul Lang Lang. 
 
Viitoarea ediţie a evenimentului va avea ca temă ”lumina”. În deschidere va fi prezentată opera ”Oedipe” a lui George Enescu, în interpretarea London Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Vladimir Jurowski - director artistic al festivalului -, al cărui director multimedia este regizoarea Carmen Lidia Vidu. 
 
Peste 80 de evenimente şi mai multe de 3.000 de artişti vor face parte din evenimentul care se va desfăşura la Bucureşti şi în alte şapte oraşe din România - Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău, Ploieşti şi Sibiu. (foto: iConcert.ro)
ÎNAPOISUS