Romantic FM MENIU
 Smiley - Vals (Video)
Noutati

Smiley - Vals (Video)

15 Noiembrie
Smiley a lansat „Vals”, penultima piesă din campania aniversară ”Smiley 10”, lansată la începutul acestui an. 

 
Piesa este inclusă pe cel de-al patrulea album al artistului, ce va fi disponibil în luna decembrie.
 
„”Vals” este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metafora a relației de cuplu, despre cum se ajusteaza doi oameni atunci când sunt împreună, se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar indiferent de orice își continuă dansul prin viață împreună”, spune Smiley.
 
Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, ce a beneficiat de primul videoclip sub forma unui scurtmetraj de animație. Au urmat “De unde vii la ora asta?”, care a strâns un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și peste 45 de milioane până în prezent,  “Domnu’ Smiley”, “Să-mi fie vara”, “Rară” și “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, ( cu Guess Who) și ”Pierdut printre femei”. (foto: okmagazine.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate