Romantic FM MENIU
Smiley & Alexandru Andrieș - Cea mai frumoasă zi (Live)
Noutati

Smiley & Alexandru Andrieș - Cea mai frumoasă zi (Live)

6 Februarie
Smiley continuă să-și surprindă fanii. Recent, solistul a publicat online un clip video înregistrat împreună cu Alexandru Andrieș pentru piesa ”Cea mai frumoasă zi”.

 
Luna trecută, Smiley a înregistrat o nouă versiune pentru ”Vals”, alături de Feli. În variantă solo, piesa a fost lansată anul trecut, în noiembrie, aflându-se pe prima poziție în topul YouTube Trending încă de la apariție.

 
Cântecul este extras de pe cel mai recent album al artistului, intitulat „Confesiune”. Discul cuprinde 13 cântece, printre care: “De unde vii la ora asta?”, “Flori de plastic”, ”Pierdut printre femei”, "Ce mă fac cu tine de azi?" (feat. Guess Who).
 
Cântecul original ”Cea mai frumoasă zi” face pare din albumul ”Vreme rea”, lansat de Alexandru Andrieș în anul 2000. (Sursa: radiozu.ro; foto: www.youtube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate