Romantic FM MENIU
Skylar Grey - Stand By Me (Video)
Noutati

Skylar Grey - Stand By Me (Video)

6 Februarie
Mesajul binecunoscutei piese "Stand By Me", lansată la începutul anilor '60 de Ben E. King, a căpătat noi semnificații odată cu versiunea înregistrată recent de artista americană Skylar Grey în cadrul unei campanii umanitare realizate de brandul Budweiser. 
 
Clipul video al cântecului a fost lansat în cadrul celei de-a 52-a gale Super Bowl, finala campionatului Ligii de fotbal american naţionale, care a avut loc în Minneapolis, Minnesota. 


Îndemnul solistei Skylar Grey este de a fi alături de cele peste 200 de milioane de persoane afectate în fiecare an de calamități naturale, iar cei care au posibilitatea financiară, pot face donații prin intermediul site-ului brandului Budweiser. 

 
Fondurile strânse vor fi direcționate către organizațiile non-profit care se ocupă de sprijinirea familiilor afectate de uragane, cutremure și alte fenomene cu efecte dezastruoase.
 
În toamna anului 2016, cântăreața Skylar Grey a lansat cel de-al treilea material discografic din carieră, "Natural Causes". Single-urile extrase de pe acest album au fost "Moving Mountains" și "Off Road". (foto: wallpapersqq.net)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate