Romantic FM MENIU
Sir Paul McCartney este cel mai bogat milionar din industria muzicală britanică
Noutati

Sir Paul McCartney este cel mai bogat milionar din industria muzicală britanică

11 Mai
Cântăreţul Paul McCartney ocupă primul loc în topul celor mai bogaţi milionari din industria muzicală britanică, întocmit de publicaţia Sunday Times.
 
Potrivit acesteia, Paul McCartney ar avea, împreună cu soţia sa, Nancy Shevell, o avere estimată la 935 de milioane de euro.
 
Fostul solist al trupei The Beatles îi devansează pe compozitorul Andrew Lloyd Webber (844 de milioane de euro), trupa U2 (649 de milioane de euro), pe artistul Elton John (342 de milioane de euro) şi pe rockerul Mick Jagger (296 de milioane de euro).

 
Topul 10 al muzicienilor milionari din Marea Britanie este completat de Keith Richards (279 de milioane de euro), Olivia şi Dhani Harrison (262 de milioane de euro), Ringo Starr (251 de milioane de euro), Michael Flatley (230 de milioane de euro) şi Sting (216 milioane de euro).
 
Adele, cu 159 de milioane de euro, este cel mai bogat tânăr muzician britanic - cu vârsta sub 30 de ani -, fiind urmată în top de Ed Sheeran (91 de milioane de euro) şi de Harry Styles (57 de milioane de euro).


Robert Watts, realizatorul topurilor Sunday Times, a declarat: "De mulţi ani, topurile noastre cu milionari din muzică sunt dominate de artişti în vârstă, precum Rolling Stones şi Sir Elton John, care au un public mai matur, capabil să plătească sume mari pentru a-şi asculta preferaţii".
 
Robert Watts, realizatorul topurilor Sunday Times, a explicat că averile artiștilor tineri au înregistrat în ultimii ani creşteri rapide datorită vânzărilor pe servicii de streaming, online şi din contracte de publicitate. (Foto: www.babboleo.it)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate