Romantic FM MENIU
SINGURATATEA ESTE CONTAGIOASA
Noutati

SINGURATATEA ESTE CONTAGIOASA

2 Decembrie
La fel ca si gripa, singuratatea "se transmite" de la o persoana la alta, potrivit unui studiu realizat de cercetatori americani de la universitatile Chicago, California-San Diego si Harvard, informeaza Reuters.
 Folosind datele de la un studiu amplu, cercetatorii americani au descoperit ca oamenii au tendinta de a-si transmite sentimentele celor apropiati, cee ce ii face sa se izoleze de societate.
    
Inainte de a-si pierde prietenii, oamenii singuri isi transmit sentimentele celor apropiati, care ajung, de asemenea, sa se simta singuri.

Studiul mai indica faptul ca, pe masura ce oamenii se insingureaza, ei devin tot mai neincrezatori in ceilalti si totul se transforma intr-un cerc vicios care nu le mai permite sa isi faca alti prieteni.

Deoarece singuratatea este asociata cu o boala psihica si fizica, este important ca oamenii sa recunoasca singuratatea si sa ii ajute pe cei afectati de singuratate, inainte de a se izola.
        
Pe de alta parte, societatea a dezvoltat o tendinta naturala de a-i izola pe cei singuri, ceea ce face si mai importanta recunoasterea singuratatii si tratarea ei, inainte de a se raspandi.

PS: Stiati ca exista un oras „Singur”? Ca sa evitati raspandirea singuratatii, impartasiti aceasta informatie, cu prietenii. Orasul singur se afla in India, in delta fluviului Gange,  22°49′N 88°14′E / 22.81°N 88.23°E.  foto: arinarulz.wordpress.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate