Romantic FM MENIU
Sia - Santa´s Coming For Us (Video)
Noutati

Sia - Santa´s Coming For Us (Video)

28 Noiembrie

Artista australiană Sia a lansat pe 17 noiembrie primul său album despre Crăciun, în întregime dedicat perioadei sărbătorilor de iarnă, "Everyday is Christmas".


Primul single extras de pe noul album al artistei este "Santa's Coming For Us", o piesă optimistă pentru care a fost lansat și un videoclip filmat într-o atmosferă retro, potrivită personajelor prezente în acest filmuleț. Piesa a primit multe critici pozitive și a ajuns între primele zece din topul melodiilor de Crăciun al publicației Billboard.

"Există piesele clasice de Crăciun, dar tot ce era nou, nu mă încânta foarte mult", declara Sia la un moment dat pentru revista The Rolling Stone, motivând astfel dorința ei de a-și arăta din nou creativitatea aproape nesfârșită în materie de compoziții muzicale. (foto: www.dailymail.co.uk)

Iată și balada "Snowman", inclusă pe același album. 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate