Romantic FM MENIU
SHREK FOREVER AFTER
Noutati

SHREK FOREVER AFTER

27 Noiembrie

"Shrek Forever After" este cel de-al patrulea film din seria  "Shrek", realizat in format 3D, ce va fi lansat anul viitor, si va fi totodata si ultimul care prezinta aventurile celui mai cunoscut capcaun verde din istoria filmelor de animatie, informeaza allocine.fr, preluata de Mediafax. 

In cei noua ani de existenta, Shrek a salvat-o pe printesa Fiona din ghearele unui dragon, a dejucat planurile unui Print nu chiar Frumos si a recuperat cheile regatului Far Far Away.

In noul film, capcaunul verde va porni intr-o ultima aventura, fiind insotit de multi actori binecunoscuti, care au acceptat sa isi imprumute vocile pentru celelalte personaje din film.

Pentru acest film de adio, regizorul Mike Mitchell a indraznit chiar sa amestece stilurile cinematografice si a mixat fratii Grimm cu filmul cult al lui Frank Capra, "O viata minunata".

Intr-o lume in care Shrek nu a existat, magarul nu mai "murmura", ci este un sclav. Motanul-Incaltat este un mare lenes, iar piticul Rumpelstiltskin domneste peste acest regat cu o mana de fier. Culmea ororii pentru Shrek: el si Fiona nu s-au intalnit niciodata. Regizorul american Mike Mitchell a introdus in acest film o serie de personaje noi, precum doua vrajitoare care vaneaza capcauni, dar si "cel mai frumos capcaun ce a fost vazut vreodata", dupa cum a anuntat chiar cineastul.

Trailerul filmului este deja considerat un eveniment in sine, el urmand sa fie prezentat inainte de proiectia filmului "Avatar", cel mai recent film 3D regizat de James Cameron, lansat pe 16 decembrie. "Shrek Forever After" va fi lansat pe marile ecrane pe 7 iulie 2010. foto: moviegoods.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate