Romantic FM MENIU
Sheryl Crow anunță lansarea ultimului album din carieră
Noutati

Sheryl Crow anunță lansarea ultimului album din carieră

3 Iulie
Anul viitor, cântăreaţa americană va realiza ultimul album din carieră, în colaborare cu nume mari din industria muzicală, precum Stevie Nicks, Keith Richards, Don Henley, Johnny Cash. 
 
Anunțul a fost făcut chiar de artistă care, după acest moment, se va dedica exclusiv lansării de single-uri, conform AFP.
 
"Cred că albumele (...) sunt cumva o formă artistică pe cale de dispariţie, iar oamenii sunt mai interesaţi de single-uri", a declarat solista într-un interviu difuzat la un post local de radio din Kentucky.
 
"Este grozav să nu-ţi petreci timpul într-un studio pentru a realiza un album conceptual complet, ci să lansezi cântece relevante care prind imediat", a mai spus Crow.
 
Sheryl Crow a lansat recent un single împreună cu artista indie-rock St. Vincent (Annie Clark), "Wouldn't Want To Be Like You". 


"Be Myself", cel mai recent material discografic al artistei, al zecelea din carieră, a fost lansat în primăvara anului trecut. Single-ul extras de pe acest disc este "Halfway There". (Sursa: Agerpres; Foto: disney.wikia.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate