Romantic FM MENIU
Shania Twain joacă alături de John Travolta într-un film de acțiune
Noutati

Shania Twain joacă alături de John Travolta într-un film de acțiune

2 August
Un apropiat al cântăreţei a declarat pentru The Sun că: "Shania este una dintre cele mai mari compozitoare din lume şi nu se teme să simtă şi să îşi arate emoţiile. Până acum s-a exprimat prin cântecele sale, dar este gata pentru o nouă provocare şi îşi va încerca norocul în actorie. Ultimii zece ani au fost dificili pentru Shania, a mai spus acesta.  

"După momentul dificil din căsnicia sa în 2008, ea s-a temut că nu va mai cânta vreodată, dar şi-a revenit şi este mai puternică ca niciodată. Noul său album demonstrază asta, şi la fel o va face talentul său de a juca."
 
Shania a recunoscut că s-a temut că nu va mai cânta după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme.
 
"Este o boală care te slăbeşte mult, foarte degenerativă. Am avut noroc că nu mi-a afectat corzile vocale. Mi-am pierdut vocea timp de mai mulţi ani, aşa că nu am putut vorbi şi nu am putut ţipa. Nu putea ţipa la căţelul meu sau la fiul meu. Simţeam că nu voi mai face vreun alt album. A fost devastator. Am suferit mult. M-a pus la pământ şi a trebuit să mă lupt cu asta în fiecare zi", a declarat artista. (foto: www.billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate