Romantic FM MENIU
"See You Again", cel mai vizionat clip
Noutati

"See You Again", cel mai vizionat clip

14 Iulie
Videoclipul piesei "See You Again" a rapperului american Wiz Khalifa în colaborare cu solistul Charlie Puth a devenit cel mai vizionat din istoria canalului YouTube, informează Agerpres. Piesa lui Khalifa a fost lansată în primăvara anului 2015, la aproape trei ani după "Gangnam Style".

 
Hitul coreeanului Psy, devenit un fenomen pe internet odată cu lansarea în 2012, a coborât pe locul al doilea. 
 
La începutul acestei săptămâni, "See You Again" se apropia rapid de trei miliarde, având 2,896 miliarde de vizionări pe YouTube, depășind "Gangnam Style" (care avea 2,895 miliarde).

Ziarul francez Le Figaro explică succesul noului record prin faptul că piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Furious 7" ca omagiu adus actorului Paul Walker, decedat într-un accident de mașină.
 
Aceeași publicație notează că artistul portorican Luis Fonsi vine tare din urmă cu hitul "Despacito", interpretat în duet cu Daddy Yankee, și al cărui clip fost vizualizat de 2,478 miliarde de ori, în numai șase luni.

Despacito" este vizionat în prezent de 25 de milioane de ori pe zi, față de  trei milioane cât înregistrează "See You Again". În aceste condiții, piesa lui Luis Fonsi ar putea să câștige repede titlul onorific de "videoclipul cel mai vizionat din toate timpurile". (foto: www.youtube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate