Romantic FM MENIU
Secretul fericirii? Răspunsul valorează 1,56 milioane $
Noutati

Secretul fericirii? Răspunsul valorează 1,56 milioane $

27 Decembrie
Răspunsul la această întrebare a fost scris de renumitul fizician german Albert Einstein și a fost descoperit după ce două bilete scrise de savant pentru un curier au fost vândute la o casă de licitaţie în Ierusalim pentru suma de 1,56 milioane de dolari, respectiv 240.000 de dolari, potrivit BBC, citat de Mediafax.
 
În 1922, pe când se afla în Tokyo unde susţinea mai multe conferinţe, omul de ştiinţă a primit un mesaj de la un curier și în schimbul bacşişului, Einstein i-a oferit două bilete cu mesaje scrise de mână. 
 
Pe unul dintre bilete, o foaie cu antetul hotelului, scrie: „O viaţă simplă şi liniştită aduce mai multă bucurie decât căutarea succesului într-o nelinişte constantă”. Acesta a fost vândut cu 1,56 milioane de dolari.
 
Celălalt bilet este o foaie simplă de hârtie pe care Einstein a notat: „Unde există o dorinţă, există un drum”, acesta fiind adjudecat în schimbul sumei de 240.000 de dolari. (foto: www.standard.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate