Romantic FM MENIU
SCORPIONS ANUNTA RETRAGEREA
Noutati

SCORPIONS ANUNTA RETRAGEREA

25 Ianuarie

"Da, ne vom retrage", a anuntat fondatorul grupului, chitaristul Rudolf Schenker, pentru cotidianul german Bild am Sonntag.

"In acest moment, lucram la ultimul nostru disc si pregatim ultimul nostru turneu", care va dura doi sau trei ani, a adaugat muzicianul german, explicand faptul ca aceasta retragere este dictata de varsta inaintata a membrilor trupei.

"Nu dorim ca situatia sa devina jenanta (...) intr-o buna zi, corpul nu iti mai ofera ceea ce doresti de la el. Noi vrem sa ne retragem inainte ca acest lucru sa se intample" a adaugat muzicianul.

"Nu putem sa intinerim si preferam sa ne retragem dupa un album de succes", a recunoscut, la randul sau, Klaus Meine, solistul trupei The Scorpions, care a petrecut 40 de ani la microfonul grupului.

"Vrem sa terminam in glorie si sa ne incheiem cariera printr-un album reusit si un turneu spectaculos", a adaugat acesta.
Grupul The Scorpions, infiintat in 1965, are in componenta actuala cinci muzicieni provenind din tari diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda si tobosarul american James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intituleaza "Sting In The Tail" si va fi lansat pe 19 martie 2010.
Trupa se pregateste de ultimul ei turneu mondial care va debuta pe 7 mai la Leipzig si va cuprinde aproximativ 200 de concerte.

Anul acesta The Scorpions implineste 37 de ani de la primul  turneu european. foto: media.photobucket.com

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate