Romantic FM MENIU
Scarlett Johansson, actrița cu cele mai mari încasări în 2016
Noutati

Scarlett Johansson, actrița cu cele mai mari încasări în 2016

29 Decembrie
"Captain America: Civil War" și seria "Hail Caesar" se numără printre producțiile ce au adus încasări de 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial în ultimele douăsprezece luni, scrie BBC, citată de Agerpres.

Poziția a doua în clasament este ocupată de actorii din seria Marvel "Captain America: Civil War" - Chris Evans și Robert Downey Jr, ce se află la egalitate, cu 1,15 miliarde de dolari fiecare.
 
Pe primele cinci poziții ale clasamentului se află încă două actrițe — australianca Margot Robbie, care ocupă locul patru după ce a obținut în total 1,1 miliarde de dolari în urma rolurilor din "Suicide Squad" și "The Legend of Tarzan", și Amy Adams, aflată pe locul al cincilea, cu 1,04 miliarde de dolari datorită peliculei SF "Arrival" și "Batman v Superman: Dawn of Justice" în care a jucat rolul lui Lois Lane.
 
Următoarele cinci locuri ale topului sunt ocupate, în ordine, de Ben Affleck care a jucat în "Batman v Superman: Dawn of Justice" și în "The Accountant", cu încasări de 1,02 miliarde de dolari, Henry Cavill din "Batman v Superman: Dawn of Justice", cu 870 milioane de dolari, Ryan Reynolds din "Deadpool" și "Criminal", cu 820 de milioane de dolari, Felicity Jones din "Rogue One: A Star Wars Story", "Inferno" și "A Monster Call", cu încasări de 805 milioane de dolari.

Nici Will Smith nu lipsește din top; el a interpretat roluri în "Suicide Squad" și "Collateral Beauty" iar ncasările au fost de 775 milioane de dolari, potrivit aceleiași surse.
 
Anul trecut, în fruntea topului alcătuit de Forbes s-a aflat Chris Pratt, iar în 2014 Jennifer Lawrence a ajuns pe prima poziție a topului.
 
Forbes alcătuiește acest top anual însumând veniturile obținute din vânzările de bilete la nivel mondial, pe baza analizelor efectuate de site-ul de specialitate Box Office Mojo. (foto: www.splendidwallpaper.com)
ÎNAPOISUS