Romantic FM MENIU
Sam Smith - One Last Song (Video)
Noutati

Sam Smith - One Last Song (Video)

4 Decembrie
Nostalgic și romantic în același timp, o nouă poveste de dragoste pe portativ, din partea lui Sam Smith - "One Last Song"!

 
”Sunt atât de entuziasmat să vă prezint videoclipul celui de-al doilea single, ”One Last Song”. Această piesă este ultima melodie de dragoste dedicată unei foste iubiri. Îmi place la nebunie să cânt piesa asta... După 25 de ore de filmări, cred cu adevărat că am creat ceva frumos,” transmite artistul britanic admiratorilor săi.
 
”One Last Song” este cel de-al doilea extras pe single al albumului de studio "The Thrill of It All".  Discul, apărut pe 3 noiembrie 2017, a debutat pe primul loc în topurile albumelor din SUA (Billboard), Marea Britanie, Belgia, Olanda și Norvegia. Primul single extras de pe album a fost "Too Good at Goodbyes".

Materialul discografic a fost realizat împreună cu Jimmy Napes, alături de care Sam Smith a mai colaborat pentru succesele "Stay With Me" și "Writing's on the Wall" (de pe coloana sonoră a filmului Bond Spectre, premiat cu Oscar). (foto: www.nme.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate