Romantic FM MENIU
S-au decernat premiile Latin American Music
Noutati

S-au decernat premiile Latin American Music

27 Octombrie
Enrique Iglesias, Prince Royce și CNCO au fost marii câștigători ai celei de-a treia ediții a galei premiilor Latin American Music (Latin AMA),  desfășurată pe 26 octombrie la Los Angeles, scrie EFE, citată de Agerpres.
 
Cântărețul spaniol Enrique Iglesias a reușit să câștige premiul pentru artistul masculin favorit și pentru colaborarea preferată — o categorie pe care a împărțit-o cu Descemer Bueno și Zion &Lennox pentru piesa "Súbeme la radio". De asemenea, el a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun artist al anului. Și anul trecut, Enriquea a câștigat cinci premii Latin AMA.

Prince Royce a fost desemnat câștigător al categoriei cel mai bun single pentru hitul "Déja vu", interpretat în duet cu Shakira. Totodată, piesa este cel mai bun cântec tropical, iar solistul de origine dominicană a mai câștigat două premii: pentru artistul preferat tropical și cel mai bun album tropical - "Five". 
 
Grupul CNCO a obínut, de asemenea, patru premii: la categoria cel mai bun duet sau trupă favorită de pop-rock, cântecul preferat de pop-rock pentru "Reggaeton lento (bailemos)", pentru cel mai bun album și albumul favorit de pop-rock, ambele pentru "Primera cita". 

Artistul columbian J Balvin a câștigat trofeul Latin AMA pentru artistul favorit urban și cel mai bun album urban ("Energía"), iar cântărețul Maluma, compatriotul său, a obținut trofeul pentru cântecul favorit urban al anului ("Felices los 4"). 

Printre câștigătorii actualei ediții se mai află Gloria Trevi, laureată la categoria cea mai bună artistă feminină favorită de pop-rock și Gerardo Ortiz, pentru artistul favorit regional mexican.
 
Portoricanul Pitbull a primit premiul special Dick Clark, drept omagiu pentru cariera muzicală precum și activitățile sale caritabile. (foto: www.billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate