Romantic FM MENIU
S-au decernat premiile Emmy pentru cele mai bune programe de televiziune
Noutati

S-au decernat premiile Emmy pentru cele mai bune programe de televiziune

22 Noiembrie
Serialul spaniol "La Casa de Papel" (Money Heist) este marele câştigător al celei de-a 46-a ediţii a galei premiilor International Emmy, trofeul obținut a fost pentru categoria cea mai bună dramă, una din cele mai importante, scrie EFE.

 
Un alt mare protagonist al serii a fost "Una Historia Necesaria", din Chile, care a primit premiul pentru cel mai bun miniserial, care în 16 episoade prezintă faptele petrecute în timpul dictaturii militare a lui Augusto Pinochet.
 
Lars Mikkelsen, protagonistul serialului danez "Herrens Veje" (Ride Upon the Storm), a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea unui bărbat care primeşte oportunitatea de a deveni primul preot din familia sa.

 
Premiul pentru cea mai bună actriţă i-a revenit lui Anna Schudt, protagonista serialului german "Ein Schnupfen hätte auch gereicht", care prezintă povestea actriţei de comedie Gaby Koster care revine pe scenă pentru a primi un premiu acordat pentru întreaga sa carieră, după ce a suferit un infarct cerebral şi a stat în comă.
 
Producţia britanică "Goodbye Aleppo" a fost considerată cel mai bun documentar care prezintă povestea a patru jurnalişti ce au acoperit evenimentele din oraşul Alep în timpul bombardamentelor regimului sirian în încercarea de a recuceri zona.

 
Premiul pentru cel mai bun film de televiziune i-a revenit producţiei britanice, "Man in an Orange Shirt", o poveste de dragoste care urmăreşte două cupluri homosexuale, unul în anii 40 şi celălalt din prezent, care sunt afectate de diferite împrejurări.
 
Producţia olandeză "Etgar Keret: Based on a True Story" a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun program artistic, în care se arată cum un scriitor care dă titlul programului se joacă cu fantezia şi realitatea într-un documentar hibrid.

 
Premiul pentru cea mai bună comedie i-a revenit proiectului israelian, "Nevsu", iar trofeul cea mai bună telenovela a fost obţinut de serialul portughez "Ouro Verde".

Poducţia "El Vato" a câștigat premiul pentru cel mai bun program, în altă limbă decât engleza, iar trofeul pentru cel mai bun program de divertisment a fost câştigat de producţia belgiană "Did You Get The Message?"

 
International Emmy Awards recompensează cele mai bune programe de televiziune emise şi produse în afara SUA. (Sursa: Agerpres.ro; foto: shekulli.com.al)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate