Romantic FM MENIU
S-a întâmplat: "All I Want For Christmas Is You", pentru prima dată în top 10 Billboard 100
Noutati

S-a întâmplat: "All I Want For Christmas Is You", pentru prima dată în top 10 Billboard 100

22 Decembrie
Celebrul cântec interpretat de Mariah Carey a ajuns în sfârșit pentru prima dată între primele zece locuri ale topului american Billboard 100, scrie contactmusic.com, citat de Agerpres.

 
Piesa a fost lansată în 1994, şi, deşi a fost difuzat de peste 217 milioane de ori pe platforma de streaming Spotify, nu a ajuns până acum să ocupe primul loc în topurile din Statele Unite şi Marea Britanie.
 
În această săptămână, cântecul a intrat pe locul al nouălea în Billboard 100, fiind astfel pentru prima dată între primele 10 poziţii ale clasamentului american.
 
În schimb, săptămâna trecută, "All I Want For Christmas Is You" ajungea pe locul al doilea în topul din Marea Britanie (Official UK Chart).
 
Luni, Reprezentanţii Spotify au anunţat luni, 18 decembrie 2017, că acelaşi "All I Want For Christmas Is You" este cel mai difuzat cântec de Crăciun pe această platformă de streaming. (foto: www.usatoday.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate