Romantic FM MENIU
Roxette  a lansat un nou videoclip
Noutati

Roxette a lansat un nou videoclip

7 Aprilie


Roxette a lansat pe 26 martie un nou album, cel de-al noualea din cariera, intitulat "Travelling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places". Primul single al materialului, ce se bucura si de un videoclip, este  "It’s Possible".  Iata clipul!


 
 


Piesa s-a bucurat deja de o primire entuziasta din partea fanilor. Clipul, regizat de David Nord,  a avut premiera acum cateva zile, in Suedia.

"Traveling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places" cuprinde 15 piese, atat melodii noi, cat si compozitii mai vechi, reinterpretate.
 

Albumul a debutat direct in Top 10 in clasamentele din Suedia, Germania si Cehia, concurand cu lansari ale Madonnei sau trupei Iron Maiden. 
 


Materialul contine  si trei piese live: She's Got Nothing On (But the Radio), inregistrata in timpul concertului din Rio de Janeiro din aprilie 2011, Stars, inregistrata in timpul soundcheck-ului pentru show-ul sustinut in Dubai in mai, 2011, precum si o interpretare inedita, alaturi de o orchestra simfonica, a hitului It Must Have Been Love, din timpul spectacolului "Night of the Proms", din Rotterdam, 2009, transmite Emagic.
 


Vara aceasta, Roxette va concerta pentru a doua oara in tara noastra, la Cluj Napoca, in data de 19 iulie, pe Cluj Arena.
 


Concertul face parte din turneul The Neverending Tour. Biletele sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si in retelele afiliate MyTicket.ro.
 


Pretul este cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate