Romantic FM MENIU
"Romantismul Florilor" vine de la Festivalul Lalelelor din Olanda
Noutati

"Romantismul Florilor" vine de la Festivalul Lalelelor din Olanda

7 Mai
"Anul acesta, tema festivalului este <Romantismul Florilor>, aşa că veţi găsi foarte multe lalele roşii sau roz în formă de inimă, dar şi aranjamente frumoase, deoarece romantismul are o legătură strânsă cu florile", a menţionat Bart Siemerink, directorul Festivalului Lalelelor. 

 
Peste 7 milioane de lalele, narcise, dar şi alte flori de primăvară, plantate încă din luna noiembrie, au înflorit de la mijlocul lunii martie şi vor ţine până spre jumătatea lunii mai.

Plantele din Parcul Keukenhof, unde se află una dintre cele mai mari grădini de flori din lume, sunt îngrijite de 40 de grădinari în fiecare an. (Sursa: observator.tv; foto: blog.tours4fun.com)

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate