Romantic FM MENIU
Romantic oldies - The Beatles (Video)
Noutati

Romantic oldies - The Beatles (Video)

13 Februarie
Ziua de 13 februarie a anului 1967 le-a purtat noroc celor patru membrii ai legendarei The Beatles. 
 
Trupa a lansat single-ul dublu "Strawberry Fields Forever/ Penny Lane" la Capitol Records din SUA. Single-ul a petrecut 10 săptămâni în topurile muzicale atingând și poziția fruntașă.

 
Cântecul "Strawberry Fields Forever" a fost scris de John Lennon pe când se afla în Almería (Spania), unde filma pentru comedia "How I Won the War", un film anti-război.

Lennon a fost inspirat de amintirile copilăriei sale, când se juca în grădina Strawberry Field, o casă de copii din Liverpool, aflată în apropierea locurilor unde artistul a crescut și a copilărit.În 2004, publicația Rolling Stone a clasat piesa "Penny Lane" pe locul 456 în lista celor mai bune 500 de cântece ale tuturor timpurilor/ 500 Greatest Songs of All Time. (foto: www.rollingstone.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate