Romantic FM MENIU
Romantic FM te invită la TNB, la copacul cu inimi norocoase
Noutati

Romantic FM te invită la TNB, la copacul cu inimi norocoase

6 Iunie
Pornind de la premisa că într-o lume mai bună oamenii nu ar mai avea constrângeri în a arăta sincer ceea ce iubesc, Romantic FM vă provoacă la început de vară să uitați pentru o clipă de alergătura zilnică și să vă îndreptați, cu inima, către ceea ce vă aduce cu adevărat bucurie, vă face să zâmbiți și vă înfrumusețează viața, iar apoi “să priviți fericirea” printr-o inimă, și cea de la Romantic FM de data aceasta sau să priviți întreaga lume printr-o inimă, dacă se poate.

Șablonul în format fizic, sub forma unei rame foto poate fi găsit în cadrul activărilor outdoor care au în centrul lor, de fiecare dată, un copac cu inimi special creat pentru campania “Arată-mi ce iubești” ce se desfășoară până la finele acestei săptămâni.

Până azi, am fost mai aproape de voi cu inima Romantic FM, la Mall Promenada, în cadrul mai multor emisiuni de televiziune și în fața TNB, acolo unde copacul plin cu inimi și-a îndreptat ramurile către toți cei ce au dorit să "culeagă" o ramă foto sau pur și simplu să se fotografieze singur ori alături de prieteni.
 
Inima noastră este din nou lângă voi! Vă așteptăm la o seară extraordinară, alături de Teatrul Național din Capitală ce a programat patru spectacole deosebite: "Umbre" (premieră, Sala Atelier, orele 19.30), "Idolul și Ion Anapoda" (Sala Studio, de la 19.30), "Butoiul cu pulbere" (Sala Pictura, de la 20.00) și "Dineu cu proști" (Sala Mare, 20.00).  http://www.tnb.ro/ro/umbre

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre și să fotografiați prin șablonul în formă de inimă tot ceea ce considerați de cuviință iar apoi să împărtășiți această emoție cu cei dragi și cu Romantic FM!

Toate fotografiile postate pe Facebook folosind #aratamiceiubesti ce sunt făcute publice vor intra în tragerea la sorți a concursului pentru marele premiu: o excursie la Londra, la un concert excepțional susținut de Celine Dion pe celebra O2 Arena!
 
Tot prin tragere la sorți, puteți obține, săptămânal, un aparat foto Polaroid! Mai avem unul de oferit, așa încât, grăbiți-vă!
Campania Romantic FM, “Arată-mi ce iubești”, se desfășoară în perioada 22 mai – 11 iunie 2017. #aratamiceiubesti
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate