Romantic FM MENIU
Romantic FM recomandă " Gala Aniversară - Ileana Iliescu"
Noutati

Romantic FM recomandă " Gala Aniversară - Ileana Iliescu"

25 Octombrie
Se va întâmpla la Opera Națională București, duminică, 29 octombrie 2017, ora 18.30!

Va fi o gală aniversară dedicată artistei emerite Ileana Iliescu, pentru îndelungata și prodigioasa sa carieră artistică, recunoscută pe plan național și internațional!
 
În prima parte a serii publicul se va putea bucura de evoluția pe scenă a maestrului Gigi Căciuleanu, în spectacolul a cărui regie și coregrafie o semnează. 
 
Sub direcția artistică a coregrafului Gigi Căciuleanu vor evolua pe scenă balerini ai Operei Naționale București alături de cuplul de dansatori, Ana Vișan și Valentin Stoica. Matei Derșidan (Les Atelliers Nomade) a creat scenografia și mapping-ul video, iar light designul poartă semnătura lui Cristian Simon. 
 
Spectacolul cu noua sa premieră, "TragiComedy", în partea a doua a serii, promite să fie unul special și datorită viziunii regizorale originale a unei prime părți, “Un minut de dans, sau Uf!!!”, inspirat de “chinurile” creației, după cum însuși declară:

"Montarea piesei coregrafice este aproape terminată. Nu lipseşte decât un minut de dans, înainte de partea finală. Acest minut de dans, îl voi re-inventa, la fiecare spectacol, în prezenţa publicului. Iar protagoniştii, compozitorul muzicii si cuplul de dansatori, Ana Vișan si Valentin Stoica, vor trebui să  “facă faţă”, să se adapteze stării “de urgenţă", fanteziei sale de moment, trebuind să memorizeze partitura coregrafică şi bineîţteles pe cea muzicală, create ambele pe moment, s-o integreze şi s-o interpreteze, cât se poate de bine. Pentru a fi în măsură să prezente imediat publicului piesa în forma sa finală... Întreg spectacolul este conceput de fapt în jurul complicatului şi deseori "nebunului" proces creator necesar pentru a obţine chiar şi un singur minut de dans. Datorită acestei improvizaţii de fiecare seară, spectacolele vor deveni cât se poate de diferite unul de celălalt… 

ȘI, PRIN URMARE, FIECARE SPECTACOL VA FI UNIC. Chinurile creaţiei pentru artişti!... Dar o re-creaţie de fiecare seară, pentru spectator... Uf !!!"

Regulamentul poate fi descarcat de aici.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate