Romantic FM MENIU
Robbie Williams - Love My Life (video)
Noutati

Robbie Williams - Love My Life (video)

15 Noiembrie
Iată videoclipul noului single "Love My Life" al celebrului artist britanic: 

 
Cântecul este compus cu dedicație, una specială: pentru copiii muzicianului, Charlie Valentine și Theodora Rose Williams!
 
Pentru noul material discografic, al unsprezecelea, "The Heavy Entertainment Show", lansat pe 4 noiembrie 2016, Robbie Williams a lucrat cu artiști precum Ed Sheeran, Brandon Flowers (de la The Killers), John Grant, dar și cu prietenul și producătorul Guy Chambers. 
 
"Aceasta este o piesă despre copiii mei. Am un fiu pe nume Charlie Valentine și o fiică pe nume Theodora Rose Williams. Am fost internat de două ori la dezintoxicare și am făcut multă terapie. Am realizat că ceea ce ți se întâmplă atunci când ajungi la maturitate este o consecință a comportamentului tău din copilărie și adolescență. Așa că această piesă este despre ceea ce eu și soția mea sperăm că le oferim copiilor noștri, și anume siguranță și iubire", a declarat Robbie Williams într-un interviu acordat gazdei emisiunii RTL Late Night.
 
Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britenie, Scoția, Irlanda și Olanda. Primul single extras de pe album a fost "Party Like a Russian", lansat în ultima zi a lunii septembrie 2016, iar cel de-al doilea, "Love My Life" a apărut în 20 octombrie în Marea Britanie. (foto: albumrls.org; sursa: en.m.wikipedia.org)

ÎNAPOISUS